A quick summary in English – here you can download the awesome iconSweets 1 & 2 icon sets (courtesy of YummyGum) packed into custom shapes files for your convenient use when designing in Photoshop; scroll bellow to download.

Iako se bavim dizajnom u stvarnom svetu ne znam da povučem pravu liniju ili okrugao krug. Mislio sam da sam možda i neki izrod u ovom pogledu ali se ispostavilo da nije toliko neuobičajeno.

No bez obzira da li ste master-ilustrator ili ne uvek je korisno imati pri ruci dobre ikonice za korišćenje u crtanju (pre svega) sajtova.

Jedan od najboljih paketa ovog tipa na koji sam do sada naišao su u naslovu pomenuti iconSweets. Prvo i drugo izdanje zajedno sadrže 355 vektorskih ikonica spakovanih u PSD-ove.

Ikonice su visokog kvaliteta, posebno preporučljive za dizajnere koji prave web aplikacije. Važno je napomenuti i da carevi iz YummyGum-a koji su autori paketa daju ikonice za dž i dozvoljavaju korišćenje u svim projektima i izmenu po želji i potrebi. (Usput čekirajte i njihovu kul prodavnicu pro ikonica.)

Ono što mi je falilo kod ovih paketa je da mogu da ih brzo i lako pregledam i isprobavam prilikom dizajniranja, pa sam ih spakovao u .CSH fajlove kako bi mogli da budu pri ruci odn. pri custom shape alatu. Uz ljubaznu dozvolu autora ikonica ove zgodno spakovane custom shapeove možete preuzeti ispod.

Download – preuzmi ikonice

iconSweets 1 – .CSH pakovanje – custom shapes package
iconSweets 2 – .CSH pakovanje – custom shapes package

iconSweets 1+2 – .CSH pakovanje – custom shapes package

Originali su na http://iconsweets.com/ i http://iconsweets2.com/.